Nemzetközi foci

Ronaldo már tuti, a Juventus máris újabb sztárokat akar

Allegriék nem állnak meg a vásárlással.

Még egy nap sem telt el azóta, hogy kiderült, Cristiano Ronaldo a Juventusban folytatja pályafutását, de a torinóiak máris a következő igazoláson gondolkodnak. A hírek szerint a védelmet is szeretnék megerősíteni, hiszen több játékosuk esetében is „rezeg a léc”.

Daniele Ruganiról úgy hírlik, a Chelsea-nél folytatja, Medhi Benatia szerződéshosszabbítása jelen pillanatban álló helyzetben van, Alex Sandrót a Paris Saint-Germain figyeli, Stephan Lichtsteiner az Arsenal játékosa lett, Kwadwo Asamoah az Interhez távozott, míg Benedikt Höwedes a kölcsönszerződés lejárta után visszatért a Schalkéhoz.

Így érthető, hogy a Juventus miért szeretne még védőket igazolni. Az azonban már ismeretes, hogy két névre szűkült a kör: Diego Godín, az Atlético Madridból, illetve Juan Bernat, a Bayern Münchenből. A Tuttosport szerint ez a két játékos szerepel Massimiliano Allegri „bevásárlólistájának” elején. Godín szempontjából egyszerű dolguk lehet, hiszen az uruguayi védő szerződése lejár a következő szezon végén, így viszonylag baráti összegért tudnák megkaparintani. A bajorok spanyol balhátvédje pedig főként azért lenne jó választás, hiszen Asamoah távozásával, Alex Sandro maradt az egyetlen „bevethető” bal oldali védő.

Azonban nem ők az egyetlenek, akiket az olasz bajnok kinézett magának, korábban írtunk egy szintén Real Madrid-sztárról, aki szóba került a Juventusnál.

Címlapkép: AFP / Marco BERTORELLO

Olvasói sztorik