Nemzetközi foci

Ezért a PSG-csillagért utazott Párizsba a Barca vezérkara

Naná, hogy Érik Abidalra bízták, hozza tető alá Adrien Rabiot igazolását.

Andrés Iniesta és Paulinho távozott, nyilvánvaló, hogy a Barcelona azon dolgozik, megerősítse a középpályát. Arthur Melo, az ifjú brazil ugyan ezen a poszton bevethető, ám biztosak lehetünk benne, érkezik még futballista a katalán városba.

A Mundo Deportivo úgy tudja, Éric Abidal sportigazgató és Pep Segura vezérigazgató kedden éppen azért utazott el Párizsba, hogy felvegye a kapcsolatot a Paris Saint-Germain illetékeseivel.

Ronaldo már tuti, a Juventus máris újabb sztárokat akar
Allegriék nem állnak meg a vásárlással.

Az ügy főszereplője a 23 esztendős Adrien Rabiot, aki köztudottan váltani szeretne, és érdeklődőkben nincs is hiány, nemrég három topcsapatot is megemlítettünk, amely tárt karokkal várja.

Az FC Barcelonának tehát versenyeznie kell, és Abidal ringbe is száll: a France Football és a katalán lapok szerint mindent elkövet annak érdekében, hogy meggyőzze az öt éve Párizsban szereplő játékost.

A Barca ugyan nemrég tagadja, hogy a sportigazgató már találkozott Rabiot – a válogatott középpályás kimaradt a francia vb-keretből – édesanyjával, ám az érdeklődést a klub is megerősítette. Kedden pedig elutazott a két vezető, ez a spanyol lap által közölt fotón is látható…

A nyitóképen Cavani, Mbappé és Rabiot – fotó: Xavier Laine/Getty Images

Olvasói sztorik