Nemzetközi foci

Jürgen Klopp csodálatos videóüzenetet küldött a barlangba rekedt focistáknak

A világbajnokságról érdeklődtek a két hete fogságban lévő gyerekek.

Nem túlzás, az egész világ aggódik azért a gyerekcsapatért, melynek tagjai – az edzőjük vezetésével – lassan két hete, június 23-án mentek be egy barlangba, ám a heves esőzések miatt már nem tudtak kijönni onnan.

A thaiföldi dráma sajnos már halálos áldozatot is követelt, egy helyi mentőbúvár az életét vesztette, miközben oxigént vitt a thai gyerekeknek.

A mentőcsapat versenyt fut az idővel, miután a hét elején csodával határos módon épségben találták meg a csapatot négy kilométerre a barlang bejáratától, egy száraz sziklán kuporogva.

"Kariusnak agyrázkódása volt, nem ő a hibás az elveszített BL-döntő miatt"
Jürgen Klopp a Liverpool honlapján védte meg a játékosát, így nagyjából el is dőlt a kapuskérdés a csapatnál.

A legfrissebb hírek szerint a fogságba esett ifjú játékosok a világbajnokság eredményei/történései iránt érdeklődtek a mentésben részt vevőktől, miközben a futballvilág számos nagysága fejezte ki együttérzését a gyerekek felé.

Üzent a brazil Ronaldo, az angol John Stones, a svéd és a japán válogatott, Jürgen Klopp pedig a teljes Liverpool-család nevében nyomatékosította, mennyire szorít a bajba jutottaknak.

Követjük a híreket, minden másodpercben reménykedünk, hogy hamarosan ismét meglátjátok a napfényt – üzente a német edző. – Legyetek erősek, veletek vagyunk!

Természetesen Klopp felidézte a ’Pool-szurkolók legendás mondatát is: „You’ll never walk alone!”, vagyis „Sohasem leszel egyedül!”.

Olvasói sztorik