Nemzetközi foci

Elképesztő Ronaldo legvadabb átigazolási pletykája

Félelmetes csereüzlet körvonalazódik?

Sok mindent írtunk és olvastunk már Cristiano Ronaldo esetleges távozása kapcsán, nemrég arról volt szó, hogy a Real Madrid a portugál csillag kérésére drasztikusan csökkentette a kivásárlási árat.

Itt az újabb rendkívüli pletyka: a BL-győztes gigantikus csereüzlet keretében mondana le CR-ről, elsősorban azért, hogy megszerezze a belga válogatott gólfelelősét, Romelu Lukakut.

Az angol Daily Star spanyol forrásra hivatkozva azt írja, Florentino Pérez, a Real elnöke „odaadná” Ronaldót, hogy a Manchester United csökkentse a Lukakuért kért – vélhetően – hatalmas összeget.

Jól tudjuk, hogy a 33 esztendős portugál 2003 és 2009 közt kiváló teljesítményt nyújtott Manchesterben, nem először vetődik fel a visszatérése, a spanyol sztárcsapatnak pedig csatárra van szüksége, nem lenne nagy meglepetés, ha a sokat kritizált Karim Benzema valóban búcsút intene.

A Soy Madridista oldal nem „bonyolítja” ennyire az ügyet, úgy véli, az MU 90 millió eurós ajánlatot tett Ronaldóért. Jorge Mendes menedzser állítólag már dolgozik az ügyön…

Nyitókép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik