Nemzetközi foci

Már február óta árulja Ronaldót a Real Madrid?

Módosították a klasszis kivásárlási árát.

Az OK Diario úgy tudja, már télen megszületett a megállapodás Cristiano Ronaldo és a Real Madrid között, miszerint a spanyol klub csökkenti a portugál klasszis szerződésében szereplő kivásárlási árat – az egymilliárd eurós (közel 327 milliárd forint) átigazolási díjat 120 millió euróra vitték le.

A lap azt írja, a csökkentést – mely először 400 millió euróról szólt – azért lépték meg a felek, hogy Ronaldo a szezon végén, megfelelő ajánlat esetén csapatot tudjon váltani.

Mint ismert, a jelenleg a portugál válogatottal a világbajnoki nyolcaddöntőre készülő klasszis még a Bajnokok Ligája-döntőt követően tett olyan sejtelmes nyilatkozatot, miszerint akár már most nyáron továbbáll a Realból. Azt már a lap teszi hozzá, hogy az egyik fő esélyes kérőnek kikiáltott Paris Saint-Germain számára nem él a 120 milliós kivásárlási ár, és ugyanígy spanyol csapat sem tehet érte ennyiért ajánlatot, így az ősi rivális Barcelona sem szerezheti meg ezért az „aprópénzért” az ötszörös aranylabdás játékost.

A portál a Manchester Cityt, az Arsenalt, a Chelsea-t és az AC Milant jelölte meg további lehetséges kérőként – bár a Milan az UEFA-eltiltás miatt aligha lehet befutó.

Zidane után Ronaldót is elveszíti a Real? Fotó: Franck Fife/AFP

Címlapkép: Szergej Szupinszkij/AFP

Olvasói sztorik