Nemzetközi foci

Mascherano megnevezte, ki a felelős a vesszőfutásért – Sampaoli fellélegezhet

Javier Mascherano ma sajtótájékoztatót tartott, több témát érintett.

Javier Mascherano, az argentin válogatott klasszisa nyilatkozott a világbajnokság csoportkörének harmadik fordulója előtt a válogatotton belüli hangulatról:

Sampaoli

– Sampaolival való kapcsolatom teljesen normális, ha gondunk lenne egymással, akkor azt rendeznénk – mondta a szövetségi kapitányról Javier Mascherano. – A csapatban van 23 játékos, közös a felelősség. A játékosok futnak ki a pályára, a hibát magunkban kell keresni.

Messi

– Ő a kulcsszereplő. Jól van, de neki is vannak frusztrációi ebben a nehéz helyzetben. Nagyon elszánt, hogy jól szerepeljünk.

Továbbjutási esélyekről

– Nagyon rossz helyzetben vagyunk. Magunknak köszönhetjük. Megpróbálunk változtatni, és Nigéria győzelmével az esélyt is megkaptuk, hogy legyen esélyünk. Nagyon akarjuk a változást, nagyon akarjuk, hogy visszajöjjön a dinamika, hiszek benne, hogy megoldjuk.

A színfalak mögött

A sajtó beszámolója szerint az utolsó csoportmérkőzésre már nem Sampaoli állítja a össze a csapatot. Találtunk egy videót is, ami bizonyítja, hogy Messi idegeivel valami gond van, és egy doppingellenőr által készített Messi fotó is borzolja a kedélyeket.

Kiemelt fotó: JUAN MABROMATA / AFP

Olvasói sztorik