Nemzetközi foci

Francia sztár a Real Madrid célpontja

Ezt az elnök is elismerte.

A korábbi sajtóhírek ugyan már arról szóltak, hogy az Olympique Lyon mindenben megegyezett a Liverpoollal Nabil Fekir átigazolásával kapcsolatban, ám úgy tűnik, mégsem lefutott az ügy.

A francia klub elnöke, Jean-Michel Aulas ugyanis cáfolta az egyezséget, sőt elárulta, hogy egy újabb jelentős kérő csatlakozott a játékosért folyó versenyhez.

Joachim Löw változtat: Dárdai játékosa az egyik áldozat
A svédek elleni találkozó máris döntővel ér fel a címvédőnek, ez a várható kezdőcsapat.

A helyzet az, hogy nem zártunk le semmit a Liverpoollal, és mivel nem sikerült egy bizonyos időkereten belül egyezségre jutnunk, ez azt jelenti, hogy más csapatok érdeklődését is felkeltette. Az egyik például a Real Madrid, de nem csak ők akarják Fekirt. A célom egyébként az, hogy megtartsam őt, hiszen minden egyes játékosra a fiamként tekintek. De ha az ő kívánsága mindenképpen az, hogy menni akar, akkor megpróbálunk találni a számára egy nagyobb klubot, ami megfelel az ő tehetségének – idézi az elnök szavait az ESPN a Mirrorra hivatkozva.

Nem csoda, hogy a Real szemet vetett Fekirre, a jelenleg is az oroszországi világbajnokságon játszó támadó tizennyolc találattal és hét gólpasszal zárt a francia élvonalban.

címlapfotó: Anatolij Medved/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik