Nemzetközi foci

Stieberék alaposan bekezdtek, aztán…

Légiós körkép az MLS-ből.

Három légiósunk is pályára lépett az MLS legutóbbi forduljában, ráadásul Stieber Zoltán, Nikolics Nemanja és Németh Krisztián egyaránt kezdőként vághatott neki a mérkőzéseknek.

A Stiebert is soraiban tudó DC United a Toronto FC otthonába látogatott, ahol egy igencsak izgalmas mérkőzésen nem bírtak egymással a csapatok. Összesen nyolc gól született, mindkét oldalon 4-4 darab, így kénytelenek voltak megegyezni a pontosztozkodásban. A magyar támadó neve mellett egy remek gólpasszt jegyezhettünk, csapata második találatánál tökéletesen varázsolta csapattársa fejére a labdát.

A sérüléséből felépülő Nikolics rögtön kezdőként vághatott neki a Colorado Rapids elleni összecsapásnak. A Chicago Fire csatára mindvégig pályán volt, de ezúttal nem tudott gólt szerezni, viszont itt is többször zörgött a háló mindkét oldalon, szám szerint két-két alkalommal.

Ugyanígy járt a New England Revolution is. Németh Krisztián csapata a San Jose Earthquakes vendége volt, a magyar játékost a 70. percben cserélték le.

Címlapkép: Patrick McDermott/Getty Images

Olvasói sztorik