Nemzetközi foci

Világklasszis riválist kap Nikolics Chicagóban

Félelmetes párost alkothatnak Fernando Torresszel.

Újabb világsztár lehet egy Egyesült Államokban játszó magyar labdarúgó csapattársa: brit és spanyol sajtóinformációk szerint az Atlético Madridtól Európa Liga-győzelemmel búcsúzó Fernando Torres a Nikolics Nemanját foglalkoztató Chicago Fire játékosa lehet – írja az M4 Sport honlapja.

A világbajnok és kétszeres Európa-bajnok labdarúgó az elmúlt hétvégén az Eibar ellen két góllal zárta madridi pályafutását. A 34 esztendős klasszis korábban játszott a Liverpoolban, a Milanban és a Chelsea-ben is, utóbbival Bajnokok Ligáját nyert.

Ajánlat Di Mariának, ez lehet a nyár transzfere
Országot válthat az argentin, új távlatok nyílnak meg előtte.

Amennyiben létrejön az üzlet, a Kölyök becenévre hallgató játékos csak július 10. után játszhat, ugyanis ekkor nyit az átigazolási időszak az MLS-ben. A válogatottságot nemrég lemondó Nikolicsnak már van egy világbajnok csapattársa a német Bastian Schweinsteiger személyében.

Úgy tűnik, nem Nikolics lenne az egyetlen magyar játékos, aki világklasszis csatár mellett játszhat, hiszen egy másik légiósunk klubja előrehaladott tárgyalásokat folytat az angol Wayne Rooneyval.

Fernando Torres. Fotó: AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik