Nemzetközi foci

Neymar egy napot edzett Párizsban, majd vissza is repült Brazíliába

Mi szólnak a szurkolók?

A Paris Saint-Germain világrekordért igazolt brazil sztárja, Neymar kevesebb mint két hetet töltött Párizsban, mivel a klub engedélyt adott neki, hogy visszatérjen Brazíliába. Mint ismert, a Barcától szerződtetett klasszis a februári műtéte óta hazájában végezte a rehabilitációt és csak május 4-én tért vissza Párizsba. Azonban azt követően, hogy végre felépült és a társakkal tudott egyet edzeni a Parc des Princes-ben, csütörtökön éjjel máris visszautazott Brazíliában.

Magyar edzőt kap Neymar, Mbappé és Dani Alves?
A Rangadó kérésére Várhidi Péter mérlegelte, mire számíthat Lőw Zsolt a párizsi öltözőben.

Neymar a csapattársaival edzett és elkezdte fizikai felkészülését a labdával. Mivel a Cannes elleni mérkőzésen még nem bevethető, ezért a klub engedélyezte, hogy Brazíliában folytassa a teljes felépülését, amelyet a PSG és a brazil válogatott orvosai terveztek.

– áll a párizsi klub közleményében.

A PSG ezzel a jó indulatú gesztussal is bizonyára meg akarja győzni Neymart, hogy maradjon a klubnál és ne igazoljon a Real Madridba. Kérdés, hogy mit szólnak ehhez a csapat szurkolói, akik már korábban szót emeltek az ellen, hogy Neymar állandóan Párizstól távol tűnik fel, miközben a sérüléséből lábadozik.

Olvasói sztorik