Nemzetközi foci

Simeone már Griezmanntól búcsúzkodott az EL-döntő után?

Érzelmes nyilatkozatot adott az Atlético Madrid győztes hadvezére.

Az Atlético Madrid nyerte az Európa Liga fináléját, miután a lyoni döntőben három góllal bizonyult jobbnak a spanyol csapat az Olympique Marseille-nél. A lefújás után a „matracosok” mestere, Diego Simeone így nyilatkozott.

Fernando Torres számára egy álom vált valóra. Soha nem kapott semmit sem ingyen, ő képviseli mindazt, ami mi vagyunk. Nagyszerű örökséget hagyott a csapattársaira és a klubra. Az idény még nem ért véget. Szükségünk van további egy pontra a LaLigában, hogy megőrizzük a második helyünket.

Több mint egy trófea

A szezonunk rengeteg kihívással járt, azt gondolom, az Európa Liga többet jelent számunkra, mint egy trófea. Ez a győzelem reprezentálja mindazt, amiért kiálltunk, amiért keményen dolgoztunk. Ebben a sorozatban újradefiniáltuk önmagunkat, már az Arsenal ellen megmutattuk, mire vagyunk képesek.

Antoine Griezmann távozik?

Bármit is akar csinálni, én boldog vagyok. Antoine mindent megadott nekem, egyszerűen imádom őt. Folytatjuk együtt, hogy tovább fejlődjünk. Ha távozik, akkor szeretném ha tudná: tényleg nagyon szeretem őt

fogalmazott a dél-amerikai tréner.

Ünnepel az Atlético-család. Fotó: Matteo Ciambelli / NurPhoto / AFP

címlapkép: Matteo Ciambelli / NurPhoto

Olvasói sztorik