Nemzetközi foci

Sztárriporterrel erősíthet a Spíler Tv

Új bajnokságok, új csatornák: jönnek az új arcok?

Noha a Rangadó már hónapokkal ezelőtt megírta, hivatalosan csak kedden jelentették be, hogy a következő futballévadtól vándorolnak a topbajnokságok a hazai csatornák közt.

A legnagyobb változás, hogy a Spíler Tv megszerezte a spanyol és az olasz élvonal közvetítési jogát is, így a nyár végétől már nem a Sport Tv-re, illetve a Digisportra kell kapcsolni, ha a Real Madrid, a Barcelona, netán a Juve, a Milan és a Napoli mérkőzéseire vagyunk kíváncsiak.

Kiderült az is, a Spíler hamarosan beindítja a kettes és a hármas csatornáját is – nagy kérdés ugyanakkor, kik közvetítik majd az összecsapásokat. Korábban hallani lehetett arról, a TV2 csoporthoz tartozó adók a riválisoktól erősítenek, állítólag szóba került, hogy Fülöp László és a spanyol labdarúgás szakértője, Farkas Norbert is a Spílerhez tart.

Gundel Takács Gábor Fotó: facebook.com/gundeltakacsgabor.hivatalos

Információink szerint ez a forgatókönyv lekerült a napirendről, úgy tudni, a Bajnokok Ligáját is közvetítő Spíler Tv sok fiatal, egyelőre ismeretlen kommentátort akar bevetni. Egy sztárriporter azonban érkezhet: a Rangadó több forrásból is úgy értesült, a csatorna „arca” Gundel Takács Gábor lesz. Természetesen kerestük a csatorna illetékesét, amint választ kapunk, frissítjük a cikket.

A népszerű riporter az utóbbi időben valamelyest eltávolodott a futballtól, miután tavaly év elején szakmai okok miatt távozott az MTVA-tól (két éve őt is hallhattunk a magyar válogatott Euróba-bajnoki meccseit figyelve). A héten jelentették be, hogy Gundel Takács hamarosan új vetélkedőt vezet a Vasat 3 csatornán, ám ettől még elkötelezheti magát a Spílerhez is.

Nyitókép: AFP/JOSEP LAGO

Olvasói sztorik