Nemzetközi foci

Eldőlt Lewandowski sorsa

Mutatjuk a nagy bejelentést.

A jelek szerint Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München vezérigazgatója megelégelte a folyamatosan pletykákat, és kijelentette, aggodalomra semmi ok, a lengyel támadó a következő évadban is a bajoroknál szerepel.

Mint ismert, a 29 bajnoki meccsen 29 találatot jegyző Robert Lewandowski iránt élénk érdeklődést mutat a kontinens több topcsapata, a Rangadó többször beszámolt a lehetőségről, hogy a Real Madrid rá „cseréli” a sokat kritizált Karim Benzemát.

Sztárriporterrel erősíthet a Spíler Tv
Új bajnokságok, új csatornák: jönnek az új arcok?

Más kérdés, hogy Lewa éppen a Real elleni BL-párharc során mutatott nagyon keveset, Münchenben és Madridban egyaránt a helyzetek elpuskázásában „jeleskedett”.

Rummenigge azonban a Sport Bildnek kijelentette, a futballista (akit 2021 júniusáig köt szerződés a Bayernhez) továbbra is a világ egyik legjobb középcsatára, az őt ért kritikákat nem szabad eltúlozni.

Ennél is fontosabb, a sportvezető nyomatékosította, Münchenben mindenki nagyon örül annak, hogy Lewandowski még évekig hozzájuk tartozik, és megerősítette, a következő évadban is Bayern-mezben láthatják a szurkolók.

Nyitókép: AFP/FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA

Olvasói sztorik