Nemzetközi foci

Ismét edzőváltás a magyar csatár csapatánál

Honfitársunkat hamarosan új tréner irányítja.

A Palermo a második helyen áll a Serie B-ben, Maurizio Zamparini klubelnök ennek ellenére megerősítette, hogy minden bizonnyal meneszti Bruno Tedino vezetőedzőt.

Az Empolinak csak egy pontra van szüksége a biztos feljutáshoz szombat délután a Novarával szemben, mert pénteken a szicíliaiak 3-0-ra kikaptak a Veneziától.

Zamparini a klub hivatalos honlapján komoly kritikát fogalmazott meg.

A tegnap látott csapattal nem megyünk sehova. Egész éjjel nem aludtam, és mérlegeltem a döntést. Ebben a helyzetben nem vághatunk neki a bajnoki hajrának, vagy akár a rájátszásnak ‒ magyarázta.

Hozzátette, a velenceiek elleni meccs megnyerése alapvető fontosságú lett volna, de ‒ ellentétben az Empoli elleni rangadóval ‒ elvesztették anélkül, hogy harcoltak volna.

A csapat az edzője képét mutatja. Pillanatnyilag úgy tűnik, a csapatnak nincs ereje a harcra, és nincs hite a vezetőjében. Még mindig mérlegelem a helyzetet, és kérem a szurkolóink türelemért. Nem számítottam erre, ez volt a legrosszabb teljesítményünk a szezonban, egyszerűen nem volt karakterünk. Nem lesz könnyű, de továbbra is küzdünk a feljutásért ‒ nyilatkozta az elnök.

Balogh Norbert a sérülései miatt ebben az idényben csak egy meccsen játszott hét percet az olasz másodosztályban.

nyitókép: facebook.com/palermocalcioit

Olvasói sztorik