Nemzetközi foci

Iniesta európai topcsapatba mehet

Óriási fordulat lenne, ha kikosarazná a kínaiakat.

Elképesztő csavar lehetőségét ecseteli a spanyol és az angol sajtó: a hírek szerint Pep Guardiola megpróbálja Manchesterbe csábítani Andrés Iniestát. Az szinte bizonyos, hogy a Barcelonával 31 trófeát nyerő spanyol középpályás az idény végén búcsút int, ám az elmúlt hetekben, hónapokban a kínai lehetőségről volt szó a leggyakrabban.

Az As című lap most azzal állt elő, hogy a Sevilla elleni kupadöntőben is szenzációsan futballozó középpályás esetleg mégis az öreg kontinensen maradhat, méghozzá a Manchester City játékosaként. Az nem kérdés, hogy az angol bajnok edzője ragyogó kapcsolatot ápol Iniestával, ugyanakkor a katalán Sport szerint a kínai szerződés részletei már rögzítve vannak, abból már nehezen tudna visszatáncolni a Barca csillaga.

Ha lúd, legyen kövér, az As bedobta a Paris Saint-Germain nevét is, kiemelve, a franciák is erősen érdeklődnek a 33 esztendős Andrés Iniesta iránt. Egy biztos: napokon belül okosabbak leszünk, ugyanis a játékos megígérte, a héten közli a döntését a nyilvánossággal.

Olvasói sztorik