Nemzetközi foci

Dani Alves újra Barcelonában? A brazil reagált

Itt a legújabb közlemény.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Dani Alves úgy fogalmazott: ha tehetné, már holnap visszatérne az FC Barcelonához. A PSG brazil ásza hivatalos közösségi oldalán helyre tett a nagy port kavart nyilatkozatát.

– Hogy visszatérek a Barcelonához? Mindenki nyugodjon le, tudom, hogy sokaknak hiányzom, nem könnyű élni nélkülem.

Tudom azt is, hogy az AS, a Marca és az egész madridi média hiányol. A történetetek gyönyörű volt, de most már foglalkozzatok inkább a szakmával. Enne vége!

– Amikor azt mondtam, hogy a Barcelona az otthonom, és már holnap visszatérnék, azzal azt szerettem volna kifejezni, mennyire a szívembe zártam a klubot, egyszerűen imádom az egyesületet.

– Most azonban nagyon boldog vagyok, ahol lehetek, nagyszerű kihívások várnak ránk, olyan emberek vesznek körül, akik hisznek bennem.

Yo volver al Barça? 😝. Calma mi gente, se que me echan de menos, se que viver sin el Good Crazy es difícil, se que AS, MARCA, CENTRAL LECHERA mi echan de menos también 😂, pero nuestra historia fue muy linda, muy duradera pero futebolisticamente hablando, ya se finalizó…. cuando dije que el Barça es mi casa, el Barça está en mi corazón y que volvería mañana aquí, era una simples demostración del amor que tengo por este club… nuestro capítulo en esa área es para la história. Donde estoy soy muy feliz y tengo un grande reto allá junto con las personas que creen en la capacidade de cambiar las cosas que tengo. Ahhhh e solo para recordar, viscaaaa al Barça cullons 😂!!! #loveusomuchguys❤️ #ilovethisgame⚽️ #ALLEZPARISSS

A post shared by DanialvesD2 My Twitter (@danialves) on

címlapkép: Mehdi Taamallah / NurPhoto / AFP

Olvasói sztorik