Nemzetközi foci

Ezzel a Real-kezdővel garantált a mészárlás

Így állhatnak fel Ronaldóék a BL-meccs előtt.

„Gareth Bale utolsó tölténye” – ezzel a címmel vezeti fel a szerda esti Real Madrid–Athletic Bilbao spanyol bajnoki összecsapást a népszerű spanyol sportoldal, a Marca. A lap megjegyzi, hogy a walesi klasszis az előző négy hihetetlenül fontos Bajnokok Ligája-összecsapáson – a PSG és a Juventus elleni oda-visszavágókon – mindösszesen 81 percet játszott a lehetséges 360-ból, helyette Lucas Vázquezt, Marco Asensiót és Iscót preferálta Zinédine Zidane vezetőedző annak ellenére, hogy a szélvészgyors szélső nem bajlódik sérüléssel.

Rudolf máris távozik Balmazújvárosból?
A Rangadó információi szerint „viszi" magával Horváth Ferencet is.

A Marca úgy véli, mivel Bale a Málaga ellen sem játszott, így a francia tréner ma megadja neki az esélyt, hogy a Bayern München előtti utolsó összecsapáson bizonyíthassa, hogy lehet rá számítani. A lap előzetes várakozása szerint Varane a kispadon kezd, helyén Jesús Vallejo kaphat szerepet, rajta kívül azonban a gálakezdővel lép pályára a Real Madrid, amiből leszűrhető, hogy igazi főpróbaként tekint Zidane erre a meccsre a jövő heti BL-elődöntő előtt.

Az Athletic Bilbao nem nyerni jár a Santiago Bernabéu Stadionba, a baszkok legutóbb 2005 februárjában vitték el a három pontot a Real otthonából.

A 21:30-kor kezdődő találkozót a Sport1 TV élőben közvetíti.

címlapfotó: Jose Breton/NurPhoto/AFP

A várható kezdőcsapatok. Fotó: marca.com
Olvasói sztorik