Nemzetközi foci

Ronaldo elárulta, még meddig tart a topformája

Magabiztosan nyilatkozott a portugál klasszis.

Cristiano Ronaldo magabiztosan néz a jövő elé, ugyanis biztos benne, még évekig ezen a szinten tudja űzni a futballt. A Real Madrid csillaga az idény elején ugyan nem azt a formát mutatta, amit korábban megszokhattunk tőle, ám magára talált, és 33 esztendősen jobb, mint valaha. A portugál a GQ magazinnak adott interjújában elárulta, hogy érzi magát, illetve, miként tekint a jövőre.

Magánéleti szempontból csodálatosan érzem magam. Ami a focit illeti, volt két tökéletes évem, mialatt trófeákat tudtam nyerni mind a klubbal, mind a válogatottal. Úgy érzem, még évekig tudnám hozni ezt a szintet.”

Elismerte, szüksége volt némi változtatásra az életmódjában ahhoz, hogy továbbra is képes legyen megőrizni kiváló fizikumát (melyről egyébként mi is írtunk).

Ahhoz, hogy megtartsd ezt a szintet, áldozatokat kell hoznod. Rengeteg olyan dolog van amit húszévesen még meg tudtam csinálni, de ma már ez nem lehetséges. Meg kell találnod az egyensúlyt. A különbség pedig az apróbb részletekben rejlik. Jómagam rendkívül ambiciózus vagyok. Az embereknek követni kéne az álmaikat, ahogy én is tettem, ez ösztönzött arra, hogy még többet akarjak elérni. Azt hiszem, volt pár remek pillanatom a karrierem során, de nem tudnék belőlük kiemelni egyet sem. Sokkal inkább a jelenre koncentrálok.”

Címlapkép: MANUEL BLONDEAU / AOP PRESS / DPPI

Olvasói sztorik