Nemzetközi foci

Íme Ronaldo négy titka a tökéletes alakhoz

Nincs több kérdés.

A Juventus elleni BL-negyeddöntő visszavágóján Cristiano Ronaldo értékesítette a tizenegyest, amellyel aztán a Real Madrid jutott tovább a legjobb négy közé. A gól után azonban észrevehettük, hogy a portugál 30 felett is elképesztő fizikummal rendelkezik. Hogy ezt miként lehet elérni, illetve megtartani, abba most bepillantást nyerhetünk a Daily Mail jóvoltából.

  1. Először is minden meccs után úszni szokott, mindezt forró és jéghideg fürdés követi, amely során különleges eljárással tudja gyógyítani és masszírozni az izmait.
  2. A második „titok” a krioterápia, mellyel az izmait tudja regenerálni egy-egy tréning vagy mérkőzés után. Az eljárás során majdnem -200 Celsius-fokot kell kiállnia a testének, de láthatóan meg lett az eredménye.
  3. Ronaldo szerint nagyon sok múlik a folyamatos folyadékpótláson, úgy véli nagyrészt annak köszönhető, hogy rendkívül ritkán sérül meg.
  4. Végül de nem utolsó sorban óriási hangsúly van a diétán. Ronaldóról ismeretes, hogy nem iszik alkoholt és az étrendje is rendkívül kevés zsírt, illetve cukrot tartalmaz.

Tehát ha bárki hasonló testfelépítést szeretne, mint amilyennel a portugál klasszis jelenleg is rendelkezik, csupán ezt a négy dolgot kell szem előtt tartania.

Just relax and enjoy the view🏡👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Címlapkép: MANUEL BLONDEAU / AOP PRESS / DPPI

Olvasói sztorik