Nemzetközi foci

Nikolics után Stieber is világklasszis csapattársat kaphat

Kinyílhat a leendő új tulajdonos pénztárcája a magyar válogatott klubjánál.

A Bloomberg hétfői híre szerint a Los Angeles-i milliárdos üzletember, Patrick Soon-Shiong közel áll ahhoz, hogy a Stieber Zoltánt is foglalkoztató amerikai klub, a DC United új tulajdonosa legyen. Soon-Shiong nem akármilyen brutális üzletet hajtana végre, ligarekordot jelentő ötszázmillió euróért venné meg a fővárosi csapatot.

Megforgatta a kést a sajtó a padlóra került Barcában
Nem kímélték az újságírók a BL-től búcsúzó katalánokat.

A leendő tulajdonos pedig rögtön nagy költekezésbe kezdene, a Sports Illustrated úgy tudja, a nyári kiszemeltek egyike az olasz világklasszis, Mario Balotelli, akinek a szerződése néhány hónap múlva lejár a francia OGC Nice-nél. A lap azt is írja, Stieber Zoltán klubja már fel is vette a kapcsolatot a támadó világhírű ügynökével, Mino Raiolával és megkezdték a tárgyalásokat, így könnyen lehet, hogy nem csak Nikolics Nemanja – a Chicagóval a Real-legendát, Iker Casillast boronálták össze –, hanem a magyar válogatott szélsője is világklasszis csapattársat kaphat az MLS-ben.

A korábban az Interben, a Milanban, a Liverpoolban és a Manchester Cityben is megforduló csatár tizennégy bajnoki gólnál jár a most futó szezonban.

Balotellinek adhat gólpasszokat Stieber. Fotó: AFP / YANN COATSALIOU
Olvasói sztorik