Nemzetközi foci

Kifakadt a négy gólt kapó Gulácsi

A program ugyanakkor roppant sűrű: csütörtökön Marseille, vasárnap Bremen.

Korábban beszámoltunk arról, hogy az RB Leipzig hiába szerezte meg a vezetést hazai pályán a Bayer Leverkusen ellen, Gulácsi Péter végül négy gólt kapott, így hétfő este sima vereséget (1-4) szenvedtek a lipcseiek  a Bundesligában.

A találkozó után a magyar hálóőr a Kicker hasábjain értékelte a találkozót.

Olyan dolgok történtek a védekezésünkben, amelyeknek soha nem lett volna szabad. Ilyen könnyen egy csapat sem kaphat gólokat. A 45. perctől kezdve nem úgy játszottunk, ahogy tudunk vagy ahogy éppenséggel kellett volna

– mondta a kapus.

Nagyon nehéz lesz az OM ellen

Mint ismert, Gulácsi Péterék sokáig nem búslakodhatnak, hiszen csütörtök este már az Európa Liga negyeddöntőjében lesz jelenésük az Olympique Marseille vendégeként. Az első mérkőzésen 1-0-s német siker született.

– Remélhetőleg, tanultunk ebből a hétből. Nagyon nehéz dolgunk lesz a Marseille ellen, teljesen más szellemben kell pályára lépnünk, mint tettük azt a Bayer ellen – fogalmazott Gulácsi.

A lipcseiek előbb tehát a nemzetközi kupasorozatban javíthatnak, majd vasárnap már újabb bajnoki mérkőzésen lesznek érdekeltek – a Werder Bremen otthonában.

címlapkép: Peter Steffen / DPA / AFP

Olvasói sztorik