Nemzetközi foci

Ibrahimovic Mourinho problémájáról árulkodott

Zlatan tiszta vizet öntött a pohárba.

A Los Angeles Galaxy csapatában fantasztikus bombagóllal debütáló Zlatan Ibrahimovic az ESPN-nek adott interjújában nem volt rest tisztelegni a korábbi főnöke, a Manchester Unitedet irányító José Mourinho előtt. A 36 éves svéd csatárklasszis Old Traffordról való távozásakor felmerültek olyan hírek, hogy megromlott a viszonya Mourinhóval, de Zlatan most elárulta, hogy a portugál menedzsernek az MU-nál töltött ideje alatt csupán egyetlen egy problémája volt vele.

Kedvelem Mourinhót. Ő a Special One. Szeret nyerni, és bárhova is ment, mindig győzött. Mindig tett arról, hogy kényelmesen, otthonosan érezzem magam, de közben sok felelősséget is bízott rám. Azt mondta, az egyetlen gondja az volt velem, hogy mikor tud pihentetni.

– nyilatkozta Ibra, aki tavaly Community Shieldet, Ligakupát, illetve Európa Ligát nyert a Uniteddel és bízik benne, hogy a távozása után is sikeresek lesznek a Vörös Ördögök.

– Jól teszik a dolgukat. Már csak egy trófea maradt idén a csapat számára, ami az FA-kupa, szóval remélhetőleg azt elhódítják – mondta Zlatan.

Oli SCARFF / AFP
Olvasói sztorik