Nemzetközi foci

Umtiti gólöröme után aggódhatnak az MU-szurkolók – VIDEÓ

A Barcának is üzent a francia védő.

Mint ismert, a Barcelona hazai pályán 4-1-re verte az AS Romát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A katalánok második góljában hatalmas érdemei voltak a Manchester United által csábított Samuel Umtitinek, aki a találat után gólöröménél a Barca-címert mutogatta a Camp Nou közönségének, amely előtt meg is hajolt. Az MU kiszemeltje a klub iránti elkötelezettségét próbálta bizonyítani mozdulataival.

A gólörömömmel csak azt akartam kifejezni, mennyire szeretem ezt a klubot. Csak próbálok jól játszani, ez számomra a legfontosabb.  A sajtóban sok minden megjelenik, vannak dolgok, melyek igazak, és vannak, amik viszont tévesek. Én továbbra is csak a futballra koncentrálok.

– nyilatkozta Umtiti

A 24 éves, 16-szoros válogatott hátvéd jövője azt követően vált kérdésessé a Barcelonában, miután felröppent a hír, hogy José Mourinho együttese kifizetné a védő 60 millió eurós kivásárlási árát. A pletykák szerint Umtiti csak akkor hajlandó meghosszabbítani 2021-ben lejáró szerződését a Barcával, ha a jelenlegi éves 4 millió eurós fizetését 9 millióra emelné a klub, de a vezetőség erre nem akar rábólintani. Mindeközben az MU természetesen megadná az Umtiti által kért összeget…

Olvasói sztorik