Nemzetközi foci

Kiderült: Conte már döntött a jövőjéről

Váratlan részlet látott napvilágot.

Antonio Conte szerződéséből még ugyan van hátra legalább egy év, de sokak már úgy vélik, a nyár folyamán klubot válthat. Mondhatni sok van már a „rovásán”, kezdve a Tottenham elleni csúfos vereséggel, a BL-ből való kizúgással, és a sikertelen címvédéssel. Gianluca Vialli, a kékek egykori trénere a Sky Sport Italianak elmondta, szerinte maga Conte kívánja a legjobban, hogy másik kispadra ülhessen:

Alig várja, hogy elhagyhassa a Chelsea-t. Egyszerűen nem képes elfogadni, hogy a klub úgy ad-vesz játékosokat, hogy előtte őt erről esetleg megkérdeznék. Az az igazság, hogy nekik pontosan egy olyan edző kell, aki csak irányítja a csapatot.”

Vialli azt sem zárja ki, hogy Conte az olasz válogatott élére kerülne vissza, de emellett biztos benne, hogy jó pár európai topcsapat is szerepel majd az érdeklődők között.

Mindegy, hogy a nemzeti csapatnál vagy a Paris Saint-Germainnél, valahol megfogja találni a helyét, ahol ismét trófeákért tud küzdeni. Egy biztos, bőven válogathat majd a szerződésajánlatokból.”

Címlapkép: MANUEL BLONDEAU / AOP PRESS / DPPI

Olvasói sztorik