Nemzetközi foci

Luis Suárez elárulta, visszatérhet Liverpoolba

Végéhez közeleg a barcelonai kitérő?

Luis Suárez kétségtelenül a Barcelona támadórészlegének egyik alappillérének minősül már csaknem négy éve. Most azonban felröppent a hír, hogy talán ebben a szezonban láthatjuk utoljára gránátvörös-kék mezben, ugyanis a The Secret Footballer álnévre hallgató egykori Premier League-játékos a következőt osztotta meg Twitter oldalán:

Egy hajdani csapattársammal már jó ideje Luis Suárezről beszélgetünk. Mintha már nem ugyanazt a formát hozná a Barcelonánál, egyre inkább úgy érezzük, hogy nem húzza már ott sokáig. A kérdés csak az: ki fogja helyettesíteni, illetve hova vezet az útja? Netán vissza Liverpoolba?”

Persze mindez csak feltételezés, de nem szabad elmenni amellett, hogy maga az uruguayi csatár is szívesen visszatérne korábbi munkaadójához. Tavaly a következőket mondta:

Sosem tudhatod, hogy éppen mit hoz a jövő. Ha egyszer valaha visszatérek Angliába, akkor csakis a Liverpoolban játszanék – más klub szóba sem jöhet. Leginkább a szurkolók hiányoznak. Elképesztő hangulatot varázsolnak a stadionba, és ezt minden egyes labdarúgó tudja, aki valaha a ’Poolnál rúgta a bőrt.”

Suárez anno az Ajaxtól érkezett a Mersey-parti alakulathoz, ahol 133 tétmeccsen 82 alkalommal zörgette meg a hálót. De hogy mikor fogja növelni ezeket a számokat, az egyelőre a jövő zenéje.

Címlapkép: Miquel Llop / NurPhoto

Olvasói sztorik