Nemzetközi foci

Hazard nem titkolja nyári terveit

Klubváltás a láthatáron?

Az előző nyáron már sikerült megkörnyékeznie Eden Hazard-t a Real Madridnak egy jókora összegű ajánlattal, a spanyolok pedig a következő átigazolási időszakban újabb offenzívát indítanak a Chelsea-sztár megszerzéséért. Emellett még az a hír járja, hogy a Manchester City is meghúzná a váratlant Hazard igazolásával, de a londoniak foggal-körömmel ragaszkodnának a 27 éves támadóhoz.

Könnyen lehet, hogy egészen július végéig nem is kapunk választ egyik verzióra sem. A belga válogatott Szaúd-Arábia elleni találkozója előtt Hazard egy sajtótájékoztatón osztotta meg elképzeléseit:

Elsőként szeretnék túl lenni a Premier League-en, illetve a világbajnokságon, aztán pedig egy kis időt szeretnék pihenésre szánni. Aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Még egyáltalán nem gondolkodom ezen. Van még két évem a szerződésemből, egyelőre nagyon boldog vagyok a Chelsea-nél.”

Hozzátette, szinte teljesen mindegy, hogy a támadósoron belül milyen pozícióban, de folyamatosan pályán szeretne lenni, és a lehető legjobb teljesítményt nyújtani.

Antres Garcia / SpainDPPI / DPPI/AFP
Olvasói sztorik