Nemzetközi foci

A Barca alapemberére hajt a United

Válogatott sztárral erősítene Mourinho.

A Scottish Sun információi szerint a Manchester United szinte már karnyújtásnyira van Samuel Umtiti leigazolásához, miután a francia középhátvédnek nem sikerült egyezségre jutni a katalán együttessel.

Umtiti már jó ideje tárgyal a Barcelonával szerződéshosszabbítás érdekében, de a találkozók rendre kudarcot vallanak, ugyanis a két félnek nem igazán egyezik a véleménye a fizetés terén. A fiatal játékos ugyanis szeretné növelni eleve is busás jövedelmét, mondván, hogy Gerard Pique mellett a védelem egyik oszlopos tagja.

A Barca viszont ilyen téren nem enged, viszont a Scottish Sun úgy hiszi, ha egy klub a kivásárlási záradéknak megfelelő összegű ajánlattal jelentkezik Umtitiért, abban az esetben akár már ezen a nyáron távozhat. A „vörös ördögök” hónapok óta figyelik a játékát és biztosan meg lenne a keret, arra a bizonyos 52 millió fontos záradékra.

Miután Phil Jones, Chris Smalling és Victor Lindelof nem éppen a legtökéletesebb formában játszik, José Mourinho mindenképp szeretné egy kicsit szilárdítani a védelmet, főként azért, hogy jövőre már egyértelmű kihívói legyenek a városi rivális Manchester Citynek.

Címlapkép: Lindsey PARNABY / AFP

Umtiti a Unitedhez kerülhet fotó: Urbanandsport/NurPhoto/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik