Nemzetközi foci

De Gea pontot tett a Real-transzfer végére

Eldőlt a spanyol kapus sorsa?

David De Gea neve az utóbbi időben egyre többször merült fel az átigazolási pletykák körében. A Manchester United portásáért leginkább a Real Madrid érdeklődött, jóllehet azért, mert egyszer már megkísérelték leigazolni, de három éve pont bezárult az átigazolási időszak, így az üzletet huzamosabb ideig szüneteltették. Akkor azonnal meghosszabbították a spanyol hálóőr szerződését, pontosan azért, hogy a jövőben a „galaktikusok” ne tudják átcsábítani. Most viszont a hatalmas kasszának köszönhetően szinte bármit meg tudnának adni egy új kapusért.

De Gea mellett még Thibaut Courtois jött szóba, ám a madridiak inkább előbbire fókuszálnak már egy jó ideje. Aki viszont egyértelműen hangoztatta álláspontját a transzferrel kapcsolatban, miszerint esze ágában sincs távozni, a szurkolók ugyanis teljes mértékig mellette állnak:

Angliában olyan szeretetet és tisztelet tapasztalok a szurkolók részéről, amit máshol nem igazán. Természetesen ha a válogatottban szerepelek, az is hasonló módon jó érzéssel tölt el, hiszen akkor ez a legfontosabb.”

Címlapkép: FEDERICO GAMBARINI / DPA

Olvasói sztorik