Nemzetközi foci

Griezmann: szívesen együtt játszanék Pogbával, de…

Őszinte szavak a francia csatártól.

Antoine Griezmann a Canal Plus-n őszintén válaszolt arra a kérdésre, hogy érezte magát a válogatottnál, de gyorsan korrigálta is mondandóját. Az Atlético Madrid gólvágója nagyon szívesen játszana együtt Paul Pogbával, és kitért arra, hogy gyönyörű lenne folyamatosan trófeákért harcolni, de szinte azonnal hozzátette, ez nem azt jelenti, hogy a Manchester United játékosa szeretne lenni.

Az előző átigazolási szezonban a Unitednek már majdnem sikerült megszereznie Griezmannt, ám akkor egy átigazolási szabály miatt meghiúsult a tranzakció. Ő maga is elismerte, hogy akkor nagyjából 60 százalék volt az esélye, hogy a jövőben manchesterieket erősíti, ehelyett inkább maradt a spanyol fővárosban.

Egyes információk szerint Griezmann már csak egy lépésre van a Barcelona együttesétől, függetlenül attól, hogy az Atlético foggal-körömmel ragaszkodik a franciához. Ráadásul az eleinte akadálynak tűnő jelenlegi fizetése sem szempont a továbbiakban, hiszen állítólag hajlandó lenne kevesebbet keresni a katalánoknál.

címlapkép: FRANCK FIFE / AFP

Olvasói sztorik