Nemzetközi foci

Mindenképpen távozik a Liverpool szupersztárja

Topligából topligába.

Emre Can, a Liverpool középpályása úgy véli, minden képessége megvan hozzá, hogy a következő idénytől már egy európai elitcsapatnál játszhasson. A német válogatott középpályás minden bizonnyal elhagyja az Anfieldet a nyár folyamán, miután nem tudott megegyezni a „vörösökkel” a hosszabbításról.

A legutóbbi hírek szerint a legkomolyabb érdeklődő a Juventus lehet. Can kijelentette, hogy a döntéssel nyárig várni fog, azt azonban kikötötte, hogy a csak olyan csapat jöhet szóba, akikkel folyamatosan bajnoki címekért és kupákért játszhat.

A liverpooli a következőket mondta a Süddeutsche Zeitungnak:

Persze, hogy érdekelne a Bundesliga. Miért is ne? De őszintén szólva az előző években kissé csökkent a színvonal. A Premier League-nek megvan az ereje ahhoz, hogy több pénzt fordítson játékosvásárlásra, mint a Bundesliga. Ez roppant fontos lehet a játékosok számára.”

Hangsúlyozta, hogy maximális magabiztossággal tekint saját képességeire, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy topcsapatban szerepeljen.

– Jól megy sorom itt Angliában, de a spanyol bajnokság is tetszetős. Ugyanez vonatkozik a német és az olasz ligára is. De meg kell említenem a francia pontvadászatot is, mely az utóbbi időben az európai topligák egyike lett. Ebből kifolyólag nem akarom kizárni egyiket sem, mert még fogalmam sincs, merre tartok majd a nyáron.

Címlapkép: PAUL ELLIS / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik