Nemzetközi foci

Neymar, Bale és a Juventus volt a téma Zidane sajtótájékoztatóján

A Girona elleni bajnoki előtt nyilatkozott a Real Madrid trénere.

Vasárnap délután hazai pályán fogadja a Real Madrid a spanyol bajnokság egyik meglepetéscsapatát, a Gironát a 29. fordulóban. Cristiano Ronaldóék ősszel szégyenszemre alulmaradtak a katalánok otthonában, így lesz miért visszavágniuk. Zinédine Zidane vezetőedző a találkozó előtti szombati sajtótájékoztatón elmondta, nehéz kilencven percre számít, de szóba kerültek a Neymar leigazolásával kapcsolatos pletykák és a Bajnokok Ligája-sorsolás is.

Meglepi a Roma a Barcát? Megint lenyomja a Real a Juvét? Dombi Tibor megmondta a tutit
A DVSC legendája elárulta tippjeit a Rangadónak a Bajnokok Ligája-negyeddöntőkre.

– Jelenleg 50-50 százalékot adok a továbbjutásra. Mindig izgalmas a Juventus ellen játszanom, hiszen öt szép évet töltöttem el ott, szerettem volna elkerülni ezt a párosítást több. Sohasem fogom elfelejteni mindazt, amit ott megéltem, de a meccsek idejére igyekszem félretenni ezeket – idézi az AS a francia vezetőedzőt, aki kitért a Neymar érkezéséről szóló hírekre is. – Nem a mi csapatunkban játszik, az pedig sosem jó, ha olyasvalakiről beszélünk, aki nem hozzánk tartozik. Tiszteletben tartjuk, hogy a PSG játékosa, edzőként nekem csakis a saját labdarúgóimmal kell törődnöm. Az esetleges igazolásokkal csak a szezon végén kell foglalkoznunk, a klub pedig majd tudni fogja, kikre van szükségünk.

Zidane újságírói kérdésre kitért Bale helyzetére, akivel kapcsolatban elmondta, lehet, hogy a többiektől eltérő a boldog, hogy fontos tagja a keretnek, a játékos pedig boldog, hogy a Realban játszhat

Neymar is szóba került a sajtótájékoztatón CHRISTOPHE SIMON / AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik