Nemzetközi foci

Döntöttek Neymarról a Real Madrid sztárjai

Az volt a téma az öltözőben, hogy jöjjön-e a brazil sztár vagy sem.

A Marca cikke szerint a Real Madrid öltözőjében egyértelmű döntés született arról, hogy szívesen látnák a csapatban a Paris Saint-Germain klasszisát, Neymart. A lap azt írja, a királyi gárda sztárjait nem érdekli, hogy a brazil játékos korábban a Barcelonában játszott, valamint a pályán és azon kívüli viselkedésén is szemet hunynak, zöld utat kapott tehát Neymar szerződtetése.

Újabb Dárdai lehet német válogatott, az edző középső fiát is meghívták
Még mindig nem biztos, hogy futballista lesz a három srác. Hosszú interjút adott a Délmagyarország című napilapnak Dárdai Pál, a Hertha BSC

Ezt bizonyítja a Real-játékosok előző napokban tett nyilatkozata is, Casemiro, Varane, Sergio Ramos és Carvajal is elmondta, hogy örülnének Neymar érkezésének, aki tökéletesen illene a csapatba.

Közel sem lesz olyan egyszerű azonban a PSG-sztár megszerzése a Real számára. Egyrészt azért, mert a párizsiak négyszázmillió eurót kérnek legjobbjukért, másrészt pedig a Barcelonába való visszatérése is felvetődött.Ennek kapcsán pedig a Mundo Deportivo azt írja, Neymar közölte a korábbi társakkal, ha a Barca hívja, akkor nem megy a Realba.

Olvasói sztorik