Nemzetközi foci

Nem elírás, valóban ez a csapat akarja Cristiano Ronaldót

Meghökkentő szavak az elnöktől.

Semmi kétségünk afelől, hogy a Besiktas elnöke, Fikret Orman mer nagyot álmodni, a klubvezető ugyanis lapértesülések szerint minden követ megmozgat annak érdekében, hogy leigazolja a Real Madrid világklasszisát, Cristiano Ronaldót. Sőt, az elnök továbbment, az egyik friss nyilatkozatában azt is mondta, hogy az ötszörös aranylabdás támadó szívesen csatlakozna is hozzájuk.

Havi negyvenmilliót minimum keresnek a Puskás Akadémia légiósai
Tizenkét külföldi futballista, rengeteg pénz, borzalmas teljesítmény.

– A Besiktas nemzetközi szintű csapat, közel 100 millió szurkolóval rendelkezünk az egész világon, de azt azért még be kell látni, nem vagyunk azon a szinten, ahol szeretném, hogy legyünk. Sokat kell még dolgoznunk ehhez, és azért is, hogy olyan típusú labdarúgó csatlakozzon hozzánk, mint Cristiano Ronaldo. Márpedig ez a célunk, szeretnénk őt leigazolni, és úgy tudom, ő is szívesen jönne a Besiktasba – mondta Orman.

A hírek szerint a török csapat középhátvédje, a királyi gárdában korábban megforduló Pepe javasolta már barátjának, Cristiano Ronaldónak, hogy megéri csatlakozni a Besiktashoz. Szintén a török csapatban játszik Ronaldo másik honfitársa, Ricardo Quaresma is, akivel nagyon jó viszonyt ápol.

#CR7toBesiktas?

Közzétette: Bleacher Report Football – 2018. március 15.

Olvasói sztorik