Nemzetközi foci

A Nike intézheti el Neymar klubváltását

Akcióba lendül az amerikai sportszergyártó…

Izgalmas információval állt elő a madridi As: a lap értesülései szerint a Nike kész beszállni a Neymar-üzletbe, vagyis elősegítené a brazil csillag visszatérését Spanyolországba.

Ahogy arról már többször beszámoltunk, a jelenleg sérült cselgépnek nem igazán jött be a párizsi élet, az együttes kiesett a Bajnokok Ligájából, és nincs olyan nap, amikor ne vetődne fel Neymar távozása.

Szó volt (van?) a barcelonai visszatéréséről is, ám az As úgy tudja, a Real Madrid csapna le rá a Nike hathatós támogatásával. A sportszergyártó állítólag ki akarja túrni a „királyiakat öltöztető” Adidast, és az üzlet részeként szállna be a gigatranszferbe.

Gyilkos háború Mourinho és a kollégája közt
Akkor ki is a Premier League történetének legrosszabb edzője?

A lap azt írja, a jelenlegi sportszergyártó évi 40 millió eurót fizet a Realnak, a most futó megállapodás 2020-ig szól. A rivális Nike állítólag hajlandó lenne ugyanazokat a feltételeket biztosítani a madridiaknak, amit a Barcelonának is. A katalán sztáregyesület évi 105 millió eurót tehet zsebre, ami a különböző feltételek elérésével akár 150 millióig is növekedhet.

Megjegyzendő, Neymar számára nem lenne idegen a Nike, hiszen a PSG és a brazil válogatott is a cég mezében futballozik.

Az As keddi címlapja

Olvasói sztorik