Nemzetközi foci

Tovább fricskázzák a Barcelonát, ezt az öt sztárt igazolnák le a BL-égés után

Nyári nagybevásárlást tervez a PSG.

Szerda este kis túlzással véget ért a 2017-18-as szezon a Paris Saint-Germain számára, miután Mbappéék alulmaradtak a Real Madriddal szemben a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a bajnokságban pedig óriási csoda kellene, hogy tizennégy pontos előnyből elbukják az első helyet.

Éppen ezért már megindultak a találgatások a spanyol és a francia sajtóban arról, hogyan alakul át a dúsgazdag párizsiak kerete a következő szezonra. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a L’Equipe szerint ki a legesélyesebb pályázó Unai Emery vezetődző helyére, a katalán Sport.es pedig arról ír, mely posztokra érkezhet erősítés – talán már nem is meglepő, szinte mindegyikre.

Kapusposzt: Gianluigi Donnarummát (Milan), Jan Oblakot (Atlético Madrid), Thibaut Courtois-t (Chelsea) és David de Geát (Manchester United) is szóba hozták a PSG-vel az elmúlt időszakban, a lap szerinte azonban a legnagyobb esély Donnarumma leigazolására mutatkozik.

Rakitic is a kiszemeltek között Fotó: Miquel Llop / NurPhoto

Védelem: a bal oldalon Yuri Berchiche és Laywin Kurzawa teljesítménye nem volt meggyőző, ezért helyükre Alex Sandro (Juventus) és Ryan Sessegnon (Fulham) érkezhet.

Középpálya: Fabinho (Monaco) az első számú kiszemelt, valamint N’Golo Kanté iránt is érdeklődik a PSG, de a Chelsea nem nyitott a tárgyalásokra. A londoniak középpályása helyett Ivan Rakitic (Barcelona) lehet a befutó.

A támadósora a legerősebb a PSG-nek, így oda nem feltétlenül szükséges játékos. A Sport.es szerint Harry Kane és Robert Lewandowski neve is felmerült, de ők már túl drágák lennének a hátrébb lévő sorok megerősítését követően.

Név szerint:
Öt világsztárját küldheti el a PSG
Mourinho nem izél:
Három Barcelona-sztár leigazolását tervezi az MU
Felfele bukik?
Di Mariát már a lelátóról figyelte a kérője

Olvasói sztorik