Nemzetközi foci

Ő húzza ki a slamasztikából a PSG-t?

Új nevet dobott be a francia sajtó: Conte érkezhet Emery helyére.

Kedden a Paris Saint-Germain kettős vereséggel búcsúzott a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, így a nemzetközi sajtó szerint szinte már biztossá vált, hogy Unai Emery vezetőedző a szezon végén távozik a kispadról. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, már a találgatások is megkezdődtek az utódot illetően, csütörtök reggel pedig a legnépszerűbb francia sportlap, a L’Equipe a címlapon mutatta be a legnagyobb esélyest, aki szerintük nem más, mint a Chelsea jelenlegi trénere, Antonio Conte.

Gusztustalan
Dani Alves zsebkendőnek használta Cristiano Ronaldót – VIDEÓ

Az olasz szakember távozása sem lenne meglepetés a londoniak éléről, hiszen a tavalyi bajnoki cím után a most futó szezonban sokkal gyengébben szerepel a Chelsea, jelenleg még a Bajnokok Ligája-indulás is veszélyben.

Contét az olasz válogatott élén is szívesen látnák, ám a francia lap szerint a PSG sokkal több fizetést ajánl számára, és a vezetők úgy hiszik, vele megnyerheti a BL-t a csapat, ezen felül pedig abban bíznak, a Chelsea-tréner profizmusa révén Neymarral is könnyen megtalálja a közös hangot. A L’Equipe úgy tudja, a párizsi klub már fel is vette a kapcsolatot Conte testvérével, aki egyben a menedzsere is.

Olvasói sztorik