Nemzetközi foci bajnokok ligája

Magabiztos és remeklő Real Madridról lelkendezett Zidane

A francia mester szerint megérdemelten jutottak a negyeddöntőbe. Bale megint téma volt...

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Real Madrid idegenben is legyőzte a PSG-t, a címvédő így 5-2-es összesítéssel jutott a BL-negyeddöntőbe. A spanyol csapat mestere, Zinédine Zidane a találkozó után így nyilatkozott.

– Ezúttal sem volt könnyű összeállítani a kezdőcsapatot, hiszen mindenki játszani szeretne. Örülök, hogy Párizsban is jól játszottunk, a cserék is jól szálltak be a mérkőzésbe. Összességében megérdemelten nyertünk és jutottunk a következő körbe. A játékosaim azt nyújtották, amit elvártam tőlük. Magabiztosságot láttam rajtuk, ez pedig a kulcs: hinni kell abban, amit teszünk.

– A PSG nem játszott ma rosszul, de az is igaz, hogy Madridban még jobbak voltak. Ma viszont mi remekeltünk, ezért sem volt könnyű dolga a hazaiaknak. A kiállításig 50-50-re álltunk a továbbjutást illetően, utána azonban gólt is szereztünk, ekkor a PSG-nek már nagyon nehéz dolga volt.

Gareth Bale-ről

– Nálam a csapat a legfontosabb. Bale ezúttal csak csere volt, de ez nem jelent semmit. Nagyon fontos játékosunk, egyre jobb formába lendül.

Ezt láttad már?
Felfoghatatlan magasságba emelkedett Ronaldo – VIDEÓ
Zidane elégedetten nyilatkozhatott a lefújás után Fotó: Pierre Charlier / DPPI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik