Nemzetközi foci

Köpés és huhogás a Fradi-meccsen – bedurvult az MLSZ

Nem maradt el a jelentős pénzbüntetés a keddi fegyelmi után.

Túl van keddi ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, ami a szokásához méltóan ezúttal sem kegyelmezett az NB I-es kluboknak a hétvégi fordulót követően. A FEB a Diósgyőri VTK–Ferencváros összecsapáson több rendellenességet is észlelt, a toll pedig ismét vastagon fogott.

Ezt olvastad már?
Elájult a Chelsea világsztárja az edzés után
Íme az MLSZ FEB határozata:

Brkovic Dusan (Diósgyőr), mert a mérkőzés lefújása után a játéktéren szándékosan ellenfele felé köpött 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
– A FEB a Diósgyőr- FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) és szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért („huhogás”) 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
– A FEB a Diósgyőr- FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az MLSZ szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
A további büntetéseket ide kattintva olvashatod el.
Szurkolói miatt büntették a DVTK-t Fotó: dvtk.eu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik