Nemzetközi foci bajnokok ligája

Real: két világsztár játéka is kérdéses a PSG ellen

Zidane keretet hirdetett.

Legnagyobb sztárja, a brazil Neymar nélkül, 3-1-es hátrányból igyekszik kivívni a továbbjutást a Paris Saint-Germain a címvédő Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi visszavágóján. A párizsiak helyzetéről itt írtunk bővebben.

Gyász!

43 évesen hunyt el a korábbi NB I-es játékos, pici gyermekeket hagyott maga után

A címvédő Realnál a BL mostani kiírásában szinte minden Cristiano Ronaldóról szól: a portugál szupersztár eddig szezonbeli összes BL-meccsén betalált, a nyolcaddöntő első találkozóján két gólt lőtt, és összesen 11-nél tart a sorozatban, toronymagasan vezetve a BL góllövőlistáját. Az elmúlt négy évben három Bajnokok Ligája-elsőséget begyűjtött madridiak a Spanyol Kupából kiestek, a bajnokságban 15 pont a hátrányuk a Barcelonával szemben, így minden erejükkel a legrangosabb európai kupasorozatra koncentrálhatnak.

Zidane továbbjuttatná csapatát Fotó: BENJAMIN CREMEL / DPPI / AFP

– Felkészültünk a PSG-re, a hétvégén sikerült jó meccsel hangolnunk a BL-párharc visszavágójára – jelentette ki Zinedine Zidane, a madridiak vezetőedzője, akinek Toni Kroos és és Luka Modric sérülése miatt fájhat a feje.

– Nem tudom, milyen állapotban vannak pontosan. Különedzéseket végeztek, csak remélem, hogy hétfőn már velünk lesznek és el tudnak utazni Párizsba – mondta még a hétvégén a francia szakvezető.

Azóta kiderült, Kroos és Modric is elkezdhette a teljes intenzitású edzéseket. és mindkettejük neve ott van a hivatalos keretben, igaz, a játékuk ettől még kérdéses maradt.

Olvasói sztorik