Nemzetközi foci

Németországból kaptak ajánlatot Thomas Dollék

A Fradi segédedzője elárulta, miért maradtak a magyar fővárosban.

Hosszabb interjút készített a német Westline a Ferencváros másodedzőjével, Ralf Zumdick, aki a beszélgetés során elárulta, mi a céljuk a tavaszi szezonra nézve.

EZT FIGYELD!
Lefordulsz a székről, ha meglátod a Real Madrid kezdőcsapatát

– Thomas Doll-lal eddig egy bajnoki címet és három kupát nyertünk a Fradival. A mostani szezon végén ismét szeretnék bajnokságot ünnepelni, célunk az első hely megtartása. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a tizenkét csapatos bajnokságban bárki megverhet bárkit. A Ferencvárosnak komoly hagyományai vannak, egy nagyszerű klub, de az ellenfeleink is erősek – gondolok itt a Videotonra, a Honvédra és a Debrecenre.

A Doll-lal való közös munkáról

– Kiváló csapatot alkotunk, ez pedig nagyon fontos. Nem zavar, hogy segédedzőként inkább a háttérben van nagyobb szerepem. Nálunk Thomas a főnök, aki egy igazi csapatjátékos, kiválóan ossza le a feladatokat az edzők között. Harmonikus a közös munka, amit kölcsönös tisztelet jellemez.

A közeli célokról

– Legutóbb újfent voltak megkereséseink Németországból, de a 2018–2019-es szezon végéig hosszútávú megállapodást kötöttünk a Ferencvárossal, ezt szeretnénk kitölteni. Az a célunk, hogy a Fradival a nemzetközi porondon is minél messzebb meneteljünk. Legutóbb az Európa Liga második selejtezőköréig jutottunk, ezen szeretnénk a jövőben változtatni.

Németországból keresték a Fradi-párost Fotó: fradi.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik