Nemzetközi foci

Legutóbb 28 másodpercet kapott, most a kezdőbe jelölheti Zidane

Négy alapemberére sem számíthat a francia tréner, Ceballos kezdhet a középpályán.

Feléledni látszik poraiból a Real Madrid, amely a mély gödörből való kimászást az Alavés elleni szombat délutáni spanyol bajnokin folytathatja. Cristiano Ronaldóék négy győztes tétmeccset követően fogadják a tabella tizenhatodik helyén álló együttest, de egyáltalán nem dőlhetnek hátra, hiszen a vendégek legutóbbi három meccsüket megnyerték, legyőzve a Villarrealt és a Celta Vigót is.

Azta!
Ötvenedjére nézve sem unjuk meg ezt a védhetetlen bombagólt Mexikóból – VIDEÓ

Szintén intő jel a madridiak számára, hogy négy körrel ezelőtt a Barcelona is megszenvedett Abelardo játékosai ellen, a katalánok csupán a 84. percben tudták megnyerni nagy nehezen 2-1-re a meccset.

Ceballost kiengesztelheti Zidane Fotó: Guillermo Martinez / ANADOLU AGENCY

Hiányzók is bőven akadnak hazai oldalon: Marcelo, Luka Modric, Sergio Ramos, Toni Kroos és Jesús Vallejo sem bevethető, de Marco Asensio is kisebb betegséggel küzdött a héten. Az Alavés sem teljes csapattal érkezik a Santiago Bernabéu Stadionba, a korábbi barcás, Munir El Haddadi eltiltott, Burgui és Vigaray pedig sérült.

A Mundo Deportivo előzetes várakozása szerint Zinédine Zidane a kezdőcsapatba jelöli azt a Dani Ceballost, aki a Leganés elleni legutóbbi bajnokin mindössze 28 másodpercet kapott a hajrában, láthatóan kedvetlenül állt be, majd idegesen hagyta el a stadiont a találkozó után. A nyáron nagy reményekkel érkező középpályás harmadjára lehet kezdő a most futó szezonban.

A 16:15-kor kezdődő mérkőzést a Sport2 TV élőben közvetíti.

A Real-Alavés várható kezdői Fotó: mundodeportivo.com
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik