Nemzetközi foci

Zidane porig alázta a Real csillagát – VIDEÓ

Huszonnyolc másodperccel a vége előtt állt be Ceballos, láthatóan dühösen.

Szerda este a spanyol bajnokság tizenhatodik fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Real Madrid hátrányból fordítva 3-1-re nyert a Leganés otthonában. A találkozó hajrájában történt csere miatt azonban a spanyol média kemény kritikával illette a madridiak edzőjét, Zinédine Zidane-t, aki 28 másodperccel a vége előtt küldte pályára Dani Ceballost.

Ezt olvastad már?
Vajon mit szólnak a MU-szurkolók Mourinho újabb magyarázkodásához?

– Rettenetes estéje volt Ceballosnak, 28 másodpercre beállni eléggé megalázó – ezt az AS népszerű újságírója, Tomás Roncero mondta a mérkőzés után.

Ezt valószínűleg a spanyol középpályás is így érezte, hiszen láthatóan nagyon kedvetlenül állt be a fennmaradó kis időre, az első néhány métert sétálva tette meg, a találkozót követően pedig a beszámolók szerint idegesen hagyta el a stadiont.

A 21 éves játékos a szezon elején érkezett a Realhoz a Betistől, de eddig méltatlanul kevés játéklehetőséget kapott, a bajnokságban csupán 186 perc jutott neki. A téli átigazolási szezonban többször is szóba került, hogy visszatér előző csapatához, végül azonban maradt a Realnál – lehet, már meg is bánta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik