Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A döntetlen után Mourinho már a visszavágón gondolkozik

Az MU menedzsere egyáltalán nem elégedetlen a sevillai 0-0-val; Pogbáról és De Geáról is beszélt.

Mint ismert, a Manchester United szerda este gól nélküli döntetlent játszott a Sevilla vendégeként a Bajnokok Ligájában, így 0-0-ról várhatja a manchesteri visszavágót. Az MU-trénere érdekesen értékelt a találkozó után.

LÁTTAD?

Cristiano Ronaldo a receptért könyörög, hatalmas szabadrúgásgólt lőtt a Sahtar – VIDEÓ

– Egyetlen pillanat volt, amikor meg kellett megkönnyebbülnünk, mégpedig az első félidő utolsó perceiben, amikor elkövettünk néhány hibát, és az ellenfél helyzeteinél két nagyszerű védést mutatott be De Gea. Ezen kívül nem nagyon kellett aggódnom. A játék egyenlő volt. A statisztika olyan amilyen. Néha van 15 lövésed, de azokból 13-at csak statisztikai lövésnek nevezek én. Az eredmény jól mutatja, hogy milyen volt a meccs. Azt kérdezitek, hogy ez jó eredmény? Nem jó eredmény, de nem is rossz. Két fordulós a párharc, és van egy meccsünk, hogy eldöntsük az Old Traffordon. Bizonyára az Old Traffordnak hiányoznak az egyeneses kieséses BL-mérkőzések. Az elmúlt szezonban voltak egyenes kieséses EL-meccsek, de egyértelmű, hogy az nem ugyanaz. A korábbi években kiestünk a csoportból, ezért úgy gondolom, hogy az Old Traffordnak már hiányzik egy nagy Bajnokok Ligája este. Ha döntetlent érünk el gólokkal, akkor kiesünk. Ha nyerünk, akkor továbbjutunk. Nem egyszerű – idézi Mourinho szavait a klub hivatalos honlapja.

A portugál menedzser továbbá nagyon megdicsérte a fiatal McTominayt, valamint a stabilitást adó Paul Pogbát is. Mourinho elégedett volt a három középpályásával, és természetesen kiemelte David De Gea fontosságát is.

Mourinho már a visszavágón agyal Fotó: manutd.com
Olvasói sztorik