Nemzetközi foci

Alexis Sánchez simán beszólt az összes angol klubóriásnak

Szépen belesétált a csapdába az MU új csatára.

Három és fél év után hagyta el az Arsenalt a Manchester United kedvéért Alexis Sánchez, aki a Huddersfield elleni második bajnokiján meg is szerezte első találatát az új csapatában. A chilei támadó azonban nem csak a góljával, hanem a túlzottan hízelgő nyilatkozatával is felhívta magára a figyelmet.

Ezt olvastad már?
Fradi-bravúr után: „A társak alig hittek a szemüknek”

– A Manchester United már fiatalkorom óta Anglia legnagyobb klubja, és ezt nem azért mondom, mert ide igazoltam, őszinte ember vagyok, sosem hazudok – piszkálta fel rögtön az első mondatával az előző klubja drukkereit Sánchez. – Több nagy egyesület is van Angliában, közéjük tartozik az Arsenal is, ahol több évet is eltöltöttem, de amikor ránézek a United-címerre azt gondolom, hogy mindent meg kell nyernie, mert egy óriási klub.

Sánchez szavainak nem örültek az Arsenalnál (sem) Fotó: Paul ELLIS / AFP

– Azért jöttem, hogy trófeákat nyerjek és azért hagytam el az Arsenalt, mert fejlődni és tanulni akarok, valamint tapasztalatot szerezni egy új klubnál – idézi a chileit a Sky Sports. – A United az egész világot tekintve hatalmas klub, mindent meg akarok nyerni vele, máskülönben nem jöttem volna ide.

Olvasói sztorik