NB I

Fradi-bravúr után: „A társak alig hittek a szemüknek”

Doll meglepődött a visszafogott oroszok láttán.

Szombaton beszámoltunk arról, hogy a Ferencváros 2-1-es győzelmet aratott az orosz élvonalbeli Lokomotív Moszkva ellen a spanyolországi edzőtábor második mérkőzésén. Az Európa Liga-csapat elleni találkozót követően Thomas Doll vezetőedző, és a bombagólt szerző Julian Koch nyilatkozott a FradiMédiának.

Bomba!
A Fradi első gólját jó darabig fogják ismételgetni – VIDEÓ

– Ez volt az első gólom a Ferencvárosban, és függetlenül attól, hogy egy kevésbé lényeges találkozón született, nagyon szépre sikeredett – kezdte a német játékos. – Régen szereztem már gólt, így természetesen nagyon boldog voltam, a srácok is alig hittek a szemüknek, hogy ekkora gólt lőttem. Szeretnék stabil tagja lenni a kezdőcsapatnak, de ez az edző döntése, két hét múlva pedig kezdődik a bajnokság. Megérdemelt győzelmet arattunk, egy erős Európa Liga-résztvevőt sikerült legyőznünk. Remek erőfelmérő volt az edzőtábor végére, sok munka van mindenki lábában, tartottuk a labdát, helytálltunk, jó teszt volt.

Koch nagy gólt lőtt az oroszoknak Fotó: fradi.hu

– Fantasztikus lövés volt, nagyon örülök neki, mert nehéz időszakon van túl – mondta Thomas Doll Kochról. – Nagyon örülök neki, mert nehéz időszakon van túl, sérülések hátráltatták, de visszatért és most lépésről lépésre halad, ez magabiztosságot adhat neki. Az ehhez hasonló felkészülési mérkőzések pont erre jók, hogy valakit újra felépítse magát. Kissé meglepő volt, hogy visszafogottan játszott az ellenfelünk, az orosz csapatok általában keményebbek, gyorsabban játszanak, de a srácok nagyon jól reagáltak. Magabiztosan birtokoltuk a labdát, remekül helyezkedtünk és jó helyzeteket alakítottunk ki. Mindig jó látni, amikor a játékosok megfelelően reagálnak a labdavesztésre. A hitünknek jót tett ez a meccs, megérdemelt sikert arattunk, jó próba volt, a csapat minden tagja egyre keményebben dolgozik, jó most ezt látni.

Olvasói sztorik