Már fogadni sem lehet Conte kirúgására

„Nem aggódom az állásom miatt” – mintha egy másik bolygón élne az olasz tréner.

Már beszámoltunk arról, hogy a Chelsea a múlt szerdai, Bournemouth elleni hazai vereség után hétfő este hatvan percet emberhátrányban játszva 4-1-re kikapott a Watford vendégeként az angol Premier League 26. fordulójában. Korábbi sajtóhírek szerint a találkozón Antonio Conte állása volt a tét, és könnyen lehetséges, hogy a Watford elleni bajnokin ült utoljára a Chelsea kispadján.

Ezt láttad már?
Összekeverte az ellenfél fejét a labdával a Chelsea játékosa – VIDEÓ

Az angol bukik szerint elképzelhető, hogy az olasz mester menesztését még kedden bejelentik a londoniak, a menesztésére tett fogadásokat mindenesetre felfüggesztették. Sajtóhírek szerint a klub tulajdonosa, Roman Abramovics legszívesebben Carlo Ancelottit vagy Luis Enriquét ültetné a helyére.

A fogadóirodák szerint az olasz és a spanyol edzőjelölt mellett Guus Hiddink, Thomas Tuchel és Diego Simeone is esélyes a kispadra. A legfrissebb oddsok ITT érhetőek el.

Közülük kerül ki Conte utódja? Fotó: skybet.com

Mindenesetre Conte a hétfői vesztes bajnoki után így nyilatkozott.

– Nem aggódom az állásom miatt. Minden nap százhúsz százalékot adtam bele a munkába. A klub dönthet a sorsomról, de nem izgulok. Holnap egy újabb napra virradunk. Lehet, én leszek a Chelsea edzője, lehet nem. Ami biztos: a lelkiismeretem tiszta. Mindent beleadtam a munkába, de a mai teljesítményünk valóban nagyon gyenge volt – így az olasz tréner.

Conte azt mondta, nem aggódik… Fotó: Glyn KIRK / AFP