Nemzetközi foci

Zidane elégedetlen, de szerinte még most sem dőlt el a bajnokság

A francia tréner arra is válaszolt, miért cserélte le Cristiano Ronaldót a Levante elleni bajnokin.

Másfél héttel a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt ismét hatalmas pofont kapott a Real Madrid, amely ezúttal a Levante otthonában hagyott két pontot. A 2-2-re végződő összecsapást követően Zinédine Zidane vezetőedző ugyan elégedetlen volt, de az unalomig ismételt közhelyeivel megint borzolta a szurkolók kedélyét.

Ezt olvastad már?
Bitang erős Barca-kezdő írhat történelmet a derbin

– Irányítottuk a meccset, különösen az első játékrészben – idézi Zidane nyilatkozatát aReal Madrid hivatalos oldala. – A másodikban megszereztük a második gólunkat, ez volt a legnehezebb, de aztán ismét egyenlített a hazai csapat, ezt meg kellett volna előznünk. Nehéz mit mondani, nyerni kellett volna, két pontot elveszítettünk. Ez a foci, az ellenfelek azért vannak a pályán, hogy megnehezítsék a dolgodat. Tudtuk, hogy a hazaiak kontrái veszélyesek lesznek, mégsem sikerült meggátolni a góljaikat. Nem örülünk az eredménynek.

Ronaldónak ezúttal sem ment a játék Fotó: JOSE JORDAN / AFP

– Cristiano Ronaldót azért cseréltem le, hogy erősebbek legyünk a pálya közepén, ezért jött Asensio és Lucas is – indokolta Zidane a portugál cseréjét. – Továbbra is azt mondom, amíg nem dől el a bajnokság, addig nincs vége, nem adjuk fel. Sok pontért lehet még játszani, ma ezekből kettőt elbuktunk. Nem aggódom, de nagyon nem tetszik az eredmény, mert a kezünkben volt a három pont, meg lehetett volna a győzelem. Jövő héten még lesz egy bajnokink, csak ezután gondolunk a BL-re.

Olvasói sztorik