Nemzetközi foci

Teljes őrület: a Real Ronaldót is beáldozná Neymarért

Sajtóhírek szerint Florentino Pérez minden vágya a brazil megszerzése.

Nehéz elevickélni a pletykák és a valós átigazolási hírek között, éppen ezért kezeltük eddig fenntartással minden idők egyik legmeredekebb átigazolási jóslatát: a madridista.hu azt írja, hogy a spanyol Cadena SER értesülései szerint Florentino Pérez Real-elnök minden vágya, hogy megszerezze Neymart. Úgy fogalmaznak, hogy „megszállottja lett” a brazilnak. A világbajnokság után, mindenképpen le szeretné zárni az üzletet, és a klubvezető azt sem zárja ki, hogy belevonja a transzferbe Cristiano Ronaldót.

Elsőre tényleg meredek a sztori, hiszen Ronaldo és a Real Madrid kapcsolatát talán felesleges is részletezni, annyi logika viszont lehet benne, hogy Ronaldo már 32 éves, Neymar pedig még mindig csak 25 esztendős.

Ezt olvastad már?

Paintsil nem tér vissza a Fradiba, csatlakozik a Genkhez

A 24.hu is ír a transzferről, amelynek híre akkor erősödött fel, miután a Real történelmi vereséget szenvedett a Villarreal ellen a spanyol bajnokság hétvégi fordulójában. Az üzlet úgy nézne ki, hogy egy vaskos csekk mellett az ötszörös aranylabdás portugál szupersztárt is Párizsba küldenék, így Neymar valamivel olcsóbban szerződhetne vissza Spanyolországba. A PSG katari tulajdonosa, Nasszer Al-Khelaif viszont azt mondta, esélytelen, hogy megváljanak legjobbjuktól.

Neymar a 2017-2018-as szezonban 22 meccsen 20, Cristiano Ronaldo 24 meccsen 16 gólt szerzett. Külön érdekesség, hogy a Real Madrid és a Paris Saint-Germain egymás ellen játszik majd a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjében.

Fotó: madridista.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik