NB I

Paintsil nem tér vissza a Fradiba, csatlakozik a Genkhez – sajtóhír

Rossz hírek érkeztek az ősz legjobbjáról.

A ghánai kickgh.com információja szerint a Ferencváros őszi legjobbja, Joseph Paintsil a következő napokban csatlakozik a belga Genk csapatához, amely képviselői már Ghánában tárgyaltak a támadó anyaegyesületével, a Tema Youth csapatával.

Ezt olvastad már?
Távozik a Puskás Akadémia légiósa, már az utódját is kinézte Pintér

Belgiumban is úgy tudják, hogy az ottani élvonalban fog kikötni a tehetséges játékos, hiszen a HLN belga oldal átigazolásai között szinte már tényként közlik Paintsil érkezését. A lap megjegyzi, a Genk még kompenzációt is hajlandó lenne kifizetni a Fradinak azért, hogy már a télen megkaparintsa a ghánai labdarúgót.

A kilencedik kerületiek azonban nem hajlandóak belemenni semmilyen megegyezésbe, továbbra is azt akarják, hogy Paintsil – akivel kapcsolatban egyébként az előző napokban az a hír terjedt el, hogy maláriás, és ezért nem csatlakozott még a kerethez – a csapatot erősítse. Ahogyan azt korábban megírtuk, az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a TV2 Tények című műsorában elmondta, 2018. június 30-ig érvényes munkaszerződés köti Paintsilt a Ferencvároshoz, amely akár jogi lépéseket is tehet.

Paintsilben csalódhatnak a fradisták Fotó: fradi.hu
Olvasói sztorik