Nemzetközi foci

Egyre valószínűbb, hogy Neymar lesz a Real Madrid következő “galaktikusa”

Négyszázmillió euróval számolnak a királyi gárdánál.

A Marca.com-on hosszú cikk jelent meg arról, hogy a Real Madrid vezetősége egyre közelebb kerül ahhoz, hogy egy gigaüzlet keretein belül igazoljon egy újabb “galaktikust”. A szerző szerint a királyi gárdánál hamarosan olyan stratégiai döntések várhatóak, amelyek nem csak az eredményeken, hanem gazdaságilag is meglátszódik majd.

OLVASTAD?

Huszti döbbenetes fizetésért igazolt a Videotonba

Az tény, hogy 2014 nyara óta nem érkezett igazi világsztár a Bernabéuba, de az idő múlásával kiderült, hogy James Rodríguez sem sorolható a “galaktikus” kategóriába. Ráadásul a csapat legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo formahanyatlása sem túl biztató, és fiatalabb már a portugál klasszis sem lesz.

A Real Madridnál úgy számolnak, hogy körülbelül 400 millió euróba kerülhet a teljes transzfer, és egyértelmű, hogy Neymar megszerzése lenne az igazi bombaigazolás. A madridi vezetők persze tisztában vannak vele, hogy a brazil zseni szerződtetése nem lenne egyszerű, de állítólag vannak olyan tényezők, amelyek teljesülése esetén 2019 nyarán akár realitássá válhat az üzlet.

Neymar lesz a Real Madrid legújabb Fotó: FRANCOIS LO PRESTI / AFP

Mindenképp biztató előjel, hogy Neymar többször megerősítette, boldogan felöltené a Real Madrid mezét, ráadásul az elmúlt néhány napban a spekuláció folytatódott, mivel a blancók egyik vezetőjét a PSG sztárjával látták együtt.

Persze még így kevés az esély arra, hogy a PSG eladja világrekordért igazolt sztárját, de az is tény, hogy a párizsi tulajdonos már régóta arra vágyik, hogy Cristiano Ronaldót csapatába csábítsa.

A Marca cikke szerint a Real Madridnak már most 200 millió euró elkölthető összeg szerepel a számláján.

Olvasói sztorik